ÎnregistrareAutentificare

Termeni si conditii

TERMENI ŞI CONDIŢII TEIMPLICI.RO

 

 1. Drepturi de proprietate intelectuala

 

 • Site-ul Teimplici.ro („Site-ul” sau „Teimplici.ro”) este in proprietatea si administrarea TELEKOM ROMANIA MOBILE COMMUNICATIONS S.A. (TELEKOM ROMANIA MOBILE).

 

 • ro si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzand, fara limitare, toate materialele pe care Site-ul le contine, indiferent de forma ori continutul acestora si fara a se limita la texte scrise, imagini, documente audio, video sau audio-video, logo-uri, sloganuri etc. („Continutul”) este proprietatea TELEKOM ROMANIA MOBILE.

 

 • Prin simpla incarcare (expediere) pe Site a unor materiale de catre utilizatori, se considera ca, in mod legal si cu respectarea oricarui drept al tertilor, expeditorul autorizeaza in mod expres TELEKOM ROMANIA MOBILE sa utilizeze si sa dispuna fara restrictii de respectivul material.

 

 • Sub rezerva prevederilor Capitolului 3 de mai jos, este strict interzisa copierea, reproducerea si/sau utilizarea in orice alt mod a Continutului si a oricarei parti din acesta fara permisiunea in scris a TELEKOM ROMANIA MOBILE.

 

 1. Conditii generale pentru utilizarea Site-ului

 

 • Conditiile generale de acces si utilizare („Termeni si Conditii”), detaliate mai jos, sunt aplicabile in totalitate, permanent si in mod neconditionat tuturor vizitatorilor/utilizatorilor Site-ului.

 

 • Prin accesarea Site-ul si utilizarea continutului acestuia, utilizatorul ia la cunostinta si accepta implicit Termenii si Conditiile prezente, care inlocuiesc orice alte acorduri anterioare. Ca urmare, in cazul in care Termenii si Conditiile Site-ului nu sunt considerate acceptabile pentru utilizator, este recomandabil ca acesta sa inceteze imediat utilizarea Site-ului.

 

 • Acest Site este destinat sustinerii si implementarii unei program interactiv („Programul”) de responsabilitate sociala corporativa (CSR), ce presupune stimularea interesului publicului pentru identificarea, promovarea si protejarea unor valori sociale și priorități din domenii de interes pentru societate precum EDUCAȚIE, SĂNĂTATE, PROTECȚIE SOCIALĂ, MEDIU, DEZVOLTARE ECONOMICĂ și INOVAȚIE. De asemenea, pe site se va desfasura un concurs de proiecte de responsabilitate sociala, denumit Concurs, si prezentat in Regulamentul publicat pe site.

 

 • 4 Prin intermediul acestui Site nu se realizeaza promovarea ori referiri la produsele si serviciile TELEKOM ROMANIA MOBILE, activitatile sale, planurile de afaceri, relatiile cu partenerii de afaceri, structura organizatorica etc. Asemenea informatii pot fi accesate vizitand website-ul www.telekom.ro.

 

 • Continutul Site-ului este cu titlu informativ si nu creeaza raporturi juridice sau obligatii pentru TELEKOM ROMANIA MOBILE. Accesarea Site-ului si/sau participarea in orice mod in cadrul Programului sau la activitatile descrise pe Site nu creeaza niciun fel de drepturi pentru utilizatori sau terte persoane in raport cu TELEKOM ROMANIA MOBILE.

 

 • In cazul utilizatorilor/vizitatorilor minori, se prezuma ca accesarea/utilizarea Site-ului, inclusiv, dar fara limitare la acestea, postarea de texte si imagini, participarea interactiva la activitatile de pe Site etc. se realizeaza cu acordul si sub supravegherea reprezentantului lor legal.

 

 • Accesul catre acest Site poate fi restrictionat sau suspendat oricand, fara o instiintare prealabila, inclusiv din motive de securitate ori pe parcursul executiei unei sesiuni de mentenanta, fara ca prin aceasta sa se nasca vreun drept la despagubiri in sarcina TELEKOM ROMANIA MOBILE.

 

III. Obligatii si drepturi ale utilizatorilor Teimplici.ro

 

 • Continutul se poate descarca doar in scopul pentru care a fost creat Site-ul, pentru folosul personal si fara caracter comercial si cu conditia ca utilizatorul sa respecte drepturile de autor (copyright) si orice alte drepturi de proprietate intelectuala aferente.

 

 • Nu este permisa distribuirea, modificarea, copierea (cu exceptia celor mai sus mentionate), transmiterea, expunerea, refolosirea, reproducerea, publicarea, autorizarea, acordarea de licente de folosire, crearea de lucrari derivate din, sau transferarea, vinderea sau folosirea Continutului in alt mod, fara acordul in scris al TELEKOM ROMANIA MOBILE, daca nu se prevede altfel in Termenii si Conditiile prezente.

 

 • Este interzisa folosirea Site-ului pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament contrar legii, ordinii publice sau bunelor moravuri, sau ar putea conduce la atragerea raspunderii civile, contraventionale, disciplinare, penale sau de alta natura sau ar incalca in alt mod legea. TELEKOM ROMANIA MOBILE va coopera cu oricare dintre autoritatile desemnate in scopul aplicarii legii si se va conforma cu orice hotarare judecatoreasca sau cerere a organelor abilitate prin care se solicita dezvaluirea identitatii oricarei persoane care ar afisa sau transmite orice fel de informatie sau material de acest fel pe sau prin intermediul Teimplici.ro.

 

 • Este interzisa utilizarea Site-ului in scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/oferta cu caracter comercial.

 

 • Persoanele care creaza un cont ONG sunt responsabile de acel cont. In cazul in care un utilizator creaza un cont ONG fals – nu are dreptul de a reprezenta acel ONG - utilizatorul poate fi actionat in judecata. Participantii se pot inscrie in Concurs prin inregistrarea pe site la sectiunea Inregistrare. Informatiile solicitate despre identitatea ONGului care inscrie proiectul pe site, precum Nume organizatie nonguvernamentala, nume reprezentant legal, nume proiect, foto proiect, tema, argumente, descriere proiect, impact proiect, link-uri de prezentare, vor fi vizibile  pe website in timpul desfasurarii concursului.

 

 • Comentariile utilizatorilor vor fi postate numai dupa ce acestea vor fi verificate de administratorii site-ului. Validarea poate dura 24 ore in timpul saptamanii si pana la 72 de ore in weekend.

 

 • Utilizatorii site-ului pot comenta proiectele inscrise numai daca sunt logati pe site (logarea se face prin crearea unui cont clasic cu email si parola).

 

 • TELEKOM ROMANIA MOBILE isi rezerva dreptul de a dispune oricand masuri privind restrictionarea accesului oricarui utilizator/vizitator care incalca prevederile Termenilor si Conditiilor sau sunt suspecti ca incalca drepturi de autor si/sau alte drepturi de proprietate intelectuala.

 


 1. Confidentialitate

 

4.1. Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail transmise pe Teimplici.ro, prin posta electronica sau prin orice alta modalitate, vor fi folosite in conformitate cu Politica privind datele cu caracter personal (Capitolul 8 de mai jos).

 

4.2. Sub rezerva prevederilor Capitolului 1 de mai sus, orice alt fel de comunicari sau materiale transmise pe Teimplici.ro, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.

 

 1. Modificari ale Continutului Teimplici.ro

 

 • TELEKOM ROMANIA MOBILE isi rezerva dreptul de modificare a Continutului Site-ului, fara niciun fel de preaviz explicit sau implicit, inclusiv prin stergerea oricaror intrebari, comentarii, sugestii postate de utilizatori considerate in orice mod nelegale.

 

 • TELEKOM ROMANIA MOBILE nu isi asuma nicio forma de raspundere pentru felul in care este accesat si/sau utilizat Continutul Site-ului de catre utilizatori sau pentru implicatiile care ar putea decurge din accesarea si/sau utilizarea acestuia.

 

 1. Exonerarea de Raspundere

 

 • Accesarea si utilizarea Teimplici.ro este o alegere care apartine utilizatorului. Fiecare utilizator este exclusiv raspunzator atat pentru propriile activitati desfasurate in cadrul contului sau cat si pentru acuratetea, corectitudinea si legalitatea informatiilor furnizate cu ocazia utilizarii Site-ului.

 

 • TELEKOM ROMANIA MOBILE sau orice alta persoana implicata in conceperea, producerea sau dezvoltarea Site-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, care ar putea rezulta din sau in legatura cu accesarea si utilizarea Site-ului sau a Continutului. TELEKOM ROMANIA MOBILE nu isi asuma nicio responsabilitate si nu va fi raspunzatoare pentru niciun prejudiciu care ar putea sa apara in urma accesarii sau utilizarii Site-ului, a descarcarii oricarui material, informatie, text, imagine, fisier video sau audio de pe acest Site.

 

 • TELEKOM ROMANIA MOBILE nu isi asuma niciun fel de raspundere cu privire la orice erori sau disfunctionalitati ale programelor de calculator utilizabile in legatura cu vizitarea/utilizarea Site-ului si nu poate fi facut raspunzator pentru erori intervenite in legatura cu expedierea/receptionarea mesajelor de tip e-mail.

 

VII. Link-uri catre site-urile unei terte parti

 

 • ro poate contine link-uri catre alte site-uri. Accesarea acestor link-uri este la libera alegere a utilizatorului.

 

 • Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza. Pentru evitarea oricarui dubiu, TELEKOM ROMANIA MOBILE nu controleaza si nu este raspunzatoare pentru conditiile de confidentialitate, securitate si de functionalitate ale acestor site-uri. De asemenea, TELEKOM ROMANIA MOBILE nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe Site si nu autorizeaza continutul sau orice alte produse si servicii prevazute pe astfel de site-uri. In cazul in care utilizatorul intra printr-un link pe astfel de site-uri, isi asuma personal orice fel de risc.

 

7.3 Fara a se limita la cele mai sus mentionate, TELEKOM ROMANIA MOBILE isi declina in mod special orice raspundere daca aceste site-uri:

 1. Incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti;
 2. Sunt inexacte, incomplete sau contin informatii inselatoare;
 3. Au caracter comercial sau nu raspund indeplinirii unui scop licit, moral si conform ordinii publice;
 4. Nu ofera o securitate adecvata;
 5. Contin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv;
 6. Sunt licentioase, calomnioase ori lezeaza in orice mod interesele sau drepturile utilizatorului etc.

insa nelimitat la situatiile de mai sus.

 

VIII. Politica privind datele cu caracter personal

 

8.1 Prevederi Generale

 

 • ro respecta dreptul la intimitate si viata privata. De asemenea, Teimplici.ro respecta si se conformeaza legislatiei in vigoare referitoare la protectia datelor cu caracter personal. Principalele norme legale aplicabile in domeniul protectiei datelor cu caracter personal constau in Legea 677/2001, Legea 506/2004 precum si in Ordinul Avocatului Poporului Nr. 52/2002.

 

 • In cele ce urmeaza sunt prezentate informatii generale despre datele personale pe care Teimplici.ro le poate colecta si modul in care aceste date pot fi procesate. De asemenea, sunt prevazute instructiuni in cazul in care utilizatorul nu doreste ca datele sale personale sa fie colectate sau diseminate atunci cand viziteaza Site-ul.

 

8.2 Protectia datelor cu caracter personal

 

8.2.1. Datele furnizate de catre Utilizatori sunt strict confidentiale. TELEKOM ROMANIA MOBILE se angajeaza in fata Utilizatorilor Site-ului sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane neautorizate si sa le utilizeze pentru organizarea si desfasurarea Concursului si pentru desemnarea castigatorilor.

8.2.2.  De asemenea, Utilizatorul isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre TELEKOM ROMANIA MOBILE, si daca este necesar, de catre afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre TELEKOM ROMANIA MOBILE, de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, inscriere pentru un buletin informativ specific pentru evenimente relevante, feedback, intrebari, activitati interactive, cereri mass-media, activitati de promovare proiecte, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, realizarea de rapoarte statistice (acest site foloseste Cookie-uri).

In ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal in scopuri precum, dar fara a se limita la,  inscriere pentru un buletin informativ specific pentru evenimente relevante, feedback, intrebari, activitati interactive, cereri mass-media, activitati de promovare proiecte, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, utilizatorului i se va colecta consimtamantul expres prin intermediul formularelor sau bifelor dedicate.

8.2.3. Prin completarea datelor in vederea inscrierii la Concurs, Utilizatorul a fost informat si a acceptat Termenii si Conditiile de utilizare a Site-ului, si implicit de participare la Concurs. Utilizatorul isi exprima acordul explicit si fara echivoc ca datele sale cu caracter personal transmise pentru inregistrare, sa fie folosite de catre TELEKOM ROMANIA MOBILE in vederea utilizarii Site-ului si participarii la Concurs.

8.2.4 Pentru a inscrie proiectele pe website-ul Teimplici.ro, reprezentantii legali ai organizatiilor non-profit (‟Participantii”) vor furniza date cu caracter personal nume, prenume, copie act de identitate, date de contact (e-mail, numar de telefon), insa numai numele si prenumele reprezentantilor legali vor fi  vizibile pe site, celelalte date fiind vizibile doar pentru organizator si juriu.

8.2.5. Telekom Romania Mobile asigura Utilizatorilor pastrarea confidentialitatii datelor cu caracter personal. Aceasta obligatie nu se aplica in cazul, oricarei informatii dezvaluite de Utilizator catre terti.

8.2.6. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, actualizate, TELEKOM ROMANIA MOBILE se obliga sa administreze in conditii de siguranta si numai in vederea realizarii scopurilor specificate, datele personale pe care le furnizeaza Utilizatorul Site-ului.

8.2.7. TELEKOM ROMANIA MOBILE se obliga sa aplice, in legatura cu datele personale ale Utilizatorilor sai masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, in special daca prelucrarea respectiva comporta transmisii de date in cadrul unei retele, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala.

8.2.8. In conformitate cu legislatia in vigoare, Utilizatorul beneficiaza de urmatoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul la acces la datele sale, dreptul la interventie asupra datelor, dreptul la opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si dreptul de a se adresa in justitie (Legea 677/ 2001).

8.2.9. Exercitarea drepturilor de informare, acces, interventie si opozitie asupra prelucrarii datelor se face prin inaintarea unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa TELEKOM ROMANIA MOBILE la sediul din Splaiul Independentei nr. 319G, SEMA Parc, Cladirea Atrium House, etajele 1 si 2, sector 6, Bucureşti sau prin fax la numarul 021.9255 – Serviciul de Vânzări și Relaţii cu Clienţii. In cerere se va preciza daca se doreste ca informatiile sa fie comunicate la o anumita adresa (chiar si e-mail) sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure predarea numai personal. TELEKOM ROMANIA MOBILE va comunica masurile adoptate sau informatiile solicitate in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data primirii cererii.

8.2.10. Datele cu caracter personal vor putea fi transmise, urmare a unei cereri expres formulate emise cu respectarea dispozitiilor legale, autoritatilor si/sau institutiilor publice, cu atributii in domeniul prevenirii si combaterii actiunilor ilicite/infractiunilor informatice in scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau in vederea efectuarii de verificari justificate in baza legii.

8.2.11.Utilizatorul se obliga sa comunice de indata, in scris, orice modificare privind datele respective. Aceste modificari devin opozabile TELEKOM ROMANIA MOBILE de la data comunicarii in conditii care asigura autenticitatea si integritatea acestora. In caz contrar, TELEKOM ROMANIA MOBILE nu isi asuma raspunderea pentru exactitatea datelor neactualizate de Utilizator.

8.2.12. Orice incercare de a accesa, utiliza sau modifica datele personale ale altui utilizator este strict interzisa, fiind pedepsita de lege contraventional sau penal, dupa caz. TELEKOM ROMANIA MOBILE nu promoveaza transmiterea de mesaje electronice nesolicitate (SPAM).

8.2.13 De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poata fi transferate (cedate) de catre TELEKOM ROMANIA MOBILE atat afiliatilor sai, precum si altei/altor entitati din Grup, din tara sau strainatate.

8.2.14 Atunci cand utilizatorul furnizeaza date personale, Teimplici.ro le poate folosi si in urmatoarele scopuri declarate, daca altele nu sunt mentionate in mod specific:

 

 1. stocarea si prelucrarea acelor informatii pentru a intelege mai bine nevoile utilizatorilor si pentru a imbunatati comunicarea cu acestia;

 

 1. pentru a contacta utilizatorul cu scopul de a raspunde unei solicitari pe care acesta a transmis-o TELEKOM ROMANIA MOBILE.

 

8.2.15. TELEKOM ROMANIA MOBILE ia toate masurile necesare pentru pastrarea confidentialitatii si securitatii datelor personale ale utilizatorilor, le va prelucra cu buna-credinta si in siguranta, cu respectarea tuturor conditiilor tehnico-organizatorice necesare pentru prelucrarea datelor si le va dezvalui tertilor autorizati numai in conformitate cu legislatia in vigoare. Aceste masuri includ, dar nu sunt neaparat limitate la: (i) stocarea informatiilor dumneavoastra personale in medii de operare sigure, care nu sunt disponibile pentru public si care sunt accesibile numai angajatilor autorizati ai TELEKOM ROMANIA MOBILE si afiliatilor si colaboratorilor nostri; (ii) utilizarea tehnicii standard de criptare SSL pentru a proteja securitatea anumitor informatii personale sensibile, daca este cazul, in timpul transmiterii catre site-urile noastre si, (iii) verificarea identitatii utilizatorilor site-ului inregistrati inainte de a putea accesa informatiile lor personale.

 

8.2.16. Utilizatorilor Site-ului le sunt garantate drepturile prevazute de legislatia aplicabila, inclusiv, dar fara limitare la dreptul de acces la date, dreptul de opozitie, dreptul de interventie asupra datelor etc.

 

8.3 In anumite situatii, Teimplici.ro poate colecta in mod automat (deci nu prin inregistrare voluntara) informatii cu caracter tehnic si nu datele de identificare ale utilizatorului (care isi pastreaza anonimitatea). Acest tip de informatie tehnica poate fi, dar nu se reduce la: tipul de browser Internet folosit, sistemul de operare, numele domeniului sau al gazdei domeniului de pe care utilizatorul a ajuns la Teimplici.ro etc.

 

 1. Revizuiri ale Termenilor si Conditiilor

 

 • TELEKOM ROMANIA MOBILE isi rezerva dreptul de a modifica, adauga sau retrage Termenii si Conditiile Site-ului la orice ora si fara preaviz.

 

 • Orice utilizare a Site-ului dupa schimbarea acestor Termeni si Conditii inseamna implicit ca utilizatorul este de acord cu modificarile aparute.

 

 1. Legea aplicabila. Litigii

 

 • Termenii si Conditiile prezente sunt guvernate de legea romana.

 

 • Utilizatorii agreeaza ca orice neintelegeri aparute in legatura cu utilizarea Site-ului sa fie supuse spre solutionare instantei romane competente de la sediul central al TELEKOM ROMANIA MOBILE.