ÎnregistrareAutentificare

Juriu

Cristina Bazavan

Cristina Bazavan

Cristina Bazavan are o experienţă în media de peste 15 ani. Din aprilie 2005 şi până în mai 2011 a fost unul dintre oamenii cheie ai revistei Tabu, al cărei redactor şef a fost. A devenit cunoscută în mass media românească drept una dintre vocile Europa FM, activitatea sa în radio desfăşurindu-se pe parcursul a 12 ani. A făcut parte din echipa care a creat brandul Europa FM, realizând o performanţă unică: staţia a ajuns nr. 1 naţional în 6 luni de la lansare, fiind cea mai spectaculoasă lansare a unui post de radio. A făcut parte din echipa care a format şi rebranduit Radio 21 la sfârşitul anilor ‘90 şi a fost consultant pentru lansarea Radio Guerrilla.

Mai mult »

LĂCRĂMIOARA BOTEZATU

LĂCRĂMIOARA BOTEZATU

Absolventă a Facultăţii de Istorie - Universitatea Bucureşti şi a unui Master de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul SNSPA, Lăcrămioara a lucrat în presa scrisă timp de aproape 10 ani (2001 - 2004 - Reporter la Ziarul de Vrancea, 2004 - 2010 - Redactor Şef - Agenda Construcţiilor). În tot acest timp Lăcrămioara a publicat peste 10.000 de articole pe teme specifice şi domenii diverse. Ulterior a lucrat în redacţiile unor televiziuni de ştiri (2010-2012 Antena 3; 2012 - TVR Info). Din septembrie 2011, Lăcrămioara s-a orientat spre presa online, abordând domeniul Responsabilităţii Sociale Corporative. La început a lansat platforma online www.CSRmedia.ro, dedicată exclusiv ştirilor despre acţiunile companiilor autohtone în ceea ce priveşte susţinerea comunităţilor în care activează. În cadrul acestei platforme a fost lansată şi Comunitatea Leaderilor CSR (www.CSRleaders.ro). Totodată, în aprilie 2013 a fost organizată prima Gală dedicată exclusiv premierii acţiunilor de responsabilitate socială - Romanian CSR Awards (www.CSRawards.ro). Pentru a se specializa în domeniul CSR, Lăcrămioara a absolvit cursul "Responsabilitatea socială a companiei", organizat de către Academia de Studii Economice.

Mai mult »

Florina Serban

FLORINA ŞERBAN

Florina este Expert responsabilitate corporativă şi are o experienţă de aproape10 ani în domeniile comunicare, CSR, relaţii publice şi marketing. A absolvit Universitatea din Bucureşti, secţia de Comunicare şi Relaţii Publice şi s-a specializat în marketing strategic la Academia de Studii Economice din Bucureşti.

Mai mult »

Simona Iftimescu

SIMONA IFTIMESCU

Simona Iftimescu este expert educațional, cadru didactic asociat în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București și Secretar General al Asociației Române de Cercetare în Educație. Simona este licențiată în Psihologie și în Științe Politice (Universitatea din București), absolventă a programului de master „Comparative and International Education”, Universitatea Oxford, (Marea Britanie) și doctorand în Științele Educației (Universitatea din București). De asemenea, Simona a studiat timp de un an la Ithaca College (SUA), participând recent și la scurte stagii de cercetare, precum cele de la Universitat Autonoma de Barcelona (Spania) sau Boston College – Center for International Higher Education (SUA). Experiența sa profesională cuprinde colaborări cu organizații neguvernamentale, companii și instituții publice, printre care PwC (Senior Consultant), Ursus Breweries (Public Affairs Manager), Administrația Prezidențială (Consilier, Departamentul Educație și Cercetare) sau Centrul de Dezvoltare și Formare în Domeniul Învățământului Superior, Universitatea din București (Asistent de cercetare).

Mai mult »