ÎnregistrareAutentificare

Juriu

Cristina Bazavan

Cristina Bazavan

Cristina Bazavan are o experienţă în media de peste 15 ani. Din aprilie 2005 şi până în mai 2011 a fost unul dintre oamenii cheie ai revistei Tabu, al cărei redactor şef a fost. A devenit cunoscută în mass media românească drept una dintre vocile Europa FM, activitatea sa în radio desfăşurindu-se pe parcursul a 12 ani. A făcut parte din echipa care a creat brandul Europa FM, realizând o performanţă unică: staţia a ajuns nr. 1 naţional în 6 luni de la lansare, fiind cea mai spectaculoasă lansare a unui post de radio. A făcut parte din echipa care a format şi rebranduit Radio 21 la sfârşitul anilor ‘90 şi a fost consultant pentru lansarea Radio Guerrilla.

Mai mult »

CRISTIAN CHINA BIRTA

CRISTIAN CHINA BIRTA

Cristian China-Birta este blogger pe cristianchinabirta.ro şi antreprenor online. De formaţie jurnalist, a trecut apoi de partea cealaltă a „baricadei” şi a lucrat în administraţie publică locală şi centrală, după care a devenit consultant în comunicare. În 2007 a descoperit bloggingul şi a decis să meargă pe calea aceasta. Scrie pe blogul său personal cristianchinabirta.ro pentru despre social media, blogging şi antreprenoriat. În 2011 a lansat si Blogal Initiative, o agenţie prin care desfăşoară campanii pentru bloggeri într-o modalitate inediată, care s-ar caracteriza prin „democratizarea” ofertei companiilor către bloggeri. Este implicat în proiecte de nișă, precum sportlocal.ro, blogdebere.ro, blogdefotografie.ro, blogdecafea.ro, blogdecinema.ro, taximetre.ro, toate reunite sub umbrela de brand Kooperativa.ro, companie pe care o detine alaturi de Vlad Dulea.

Mai mult »

CRISTIANA BOGĂŢEANU

CRISTIANA BOGĂŢEANU

Cristiana Bogăţeanu este un Manager de Proiect experimentat şi cu un mindset antreprenorial, fiind iniţiatorul programului educaţional "before & after school" de tip STEAM care are la bază deprinderea de noţiuni practice de Programare, Robotică, Electronică şi Mecanică - Academia inventeaza.ro Motivată de curiozitate, profesionalism şi dorinţa de auto-actualizare, crede cu tărie în puterea de a face o schimbare semnificativă. Astfel, în 2011 a contribuit la crearea primul makerspace din România, cunoscut drept Asociaţia "Centrul de Creaţie Tehnică pentru Tineret" - inventeaza.ro şi după câţiva ani a fondat DeviceHub.net, unul dintre cele mai promiţătoare startup-uri din România.
De asemenea, Cristiana este formator în Management de Proiect, livrând cursuri pentru compania Colors in Projects. Beneficiind ea însăşi de mentorat în cadrul programelor de accelerare şi incubare la care a luat parte (SeedcampChallenge UpHub:Raum etc.), Cristiana este un om de echipă, fiind dispusă să împărtăşească din cunoştinţele şi învăţămintele personale, fiind astfel co-acţionar în alte 5 companii.

Mai mult »

LĂCRĂMIOARA BOTEZATU

LĂCRĂMIOARA BOTEZATU

Absolventă a Facultăţii de Istorie - Universitatea Bucureşti şi a unui Master de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul SNSPA, Lăcrămioara a lucrat în presa scrisă timp de aproape 10 ani (2001 - 2004 - Reporter la Ziarul de Vrancea, 2004 - 2010 - Redactor Şef - Agenda Construcţiilor). În tot acest timp Lăcrămioara a publicat peste 10.000 de articole pe teme specifice şi domenii diverse. Ulterior a lucrat în redacţiile unor televiziuni de ştiri (2010-2012 Antena 3; 2012 - TVR Info). Din septembrie 2011, Lăcrămioara s-a orientat spre presa online, abordând domeniul Responsabilităţii Sociale Corporative. La început a lansat platforma online www.CSRmedia.ro, dedicată exclusiv ştirilor despre acţiunile companiilor autohtone în ceea ce priveşte susţinerea comunităţilor în care activează. În cadrul acestei platforme a fost lansată şi Comunitatea Leaderilor CSR (www.CSRleaders.ro). Totodată, în aprilie 2013 a fost organizată prima Gală dedicată exclusiv premierii acţiunilor de responsabilitate socială - Romanian CSR Awards (www.CSRawards.ro). Pentru a se specializa în domeniul CSR, Lăcrămioara a absolvit cursul "Responsabilitatea socială a companiei", organizat de către Academia de Studii Economice.

Mai mult »

MONICA IOANA POPESCU

MONICA IOANA POPESCU

Cu o experienţă de peste 8 ani în marketing şi PR în domeniile retail, bancar şi telecomunicaţii, Monica Popescu ocupa acum poziţia de Specialist Senior Evenimente Corporative şi Sponsorizări, divizia Comunicare Corporativă la Telekom Romania. A absolvit Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul SNSPA şi masterul de Comunicare în Afaceri la Academia de Studii Economice.

Mai mult »

OANA SURU

OANA SURU

Oana este Project Manager la Departament fonduri structurale şi proiecte de dezvoltare a afacerii de la Telekom Romania şi are o experienţă de peste 12 ani în domeniile juridic şi achiziţii publice. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu şi un curs postuniversitar de „Managementul administraţiei publice locale” la Academia de Studii Economice din Bucureşti.

Mai mult »

Florina Serban

FLORINA ŞERBAN

Florina este Coordonator senior comunicare internă, evenimente şi responsabilitate corporativă Telekom Romania şi are o experienţă de aproape10 ani în domeniile comunicare, CSR, relaţii publice şi marketing. A absolvit Universitatea din Bucureşti, secţia de Comunicare şi Relaţii Publice şi s-a specializat în marketing strategic la Academia de Studii Economice din Bucureşti.

Mai mult »